لیفان X50 کراس اور جدید شرکت کرمان موتور که از سال 94 وارد بازار شده و استقبال خوبی نیز از آن شده است.
تست مجله ماشین از لیفان X50
تست و بررسی لیفان ایکس 50 در تهران توسط خودروبانک
طراحی و ظاهر لیفان X50 :
لیفان X50 ای که قرار است به بازار عرضه شود مدل 2015 میباشد و ظاهری نسبتاً به روز دارد. این خودرو در حقیقت کراساووری کوچک محسوب میشود یعنی همان سگمنتی که در آن چانگان CS35 و یا در سطحی بالاتربیامو X1 قرار دارد.
جذابیت ظاهری نخستین نکته ای است که خودروسازان چینی در جهان به واسطه آن موفق به کسب موفقیت های فراوان شده اند. X۵۰ در این معادله خوب می درخشد . طراحی نمای جلو آن بی شباهت به برندهای مطرح اروپایی نیست و در عقب نیز اگر نگوییم شباهت زیادی به آلفارومئو جولیتا دارد کم لطفی کرده ایم . به هر حال آنچه در نهایت مورد توجه قرار میگیرد تلفیق زیبایی است که بر چهره X۵۰ نشسته. در نمای جلو چراغهای بادامی در تلفیق با نوار LED نمایی مدرن به X۵۰ بخشیده اند . جلوپنجره کوچک یادآور هاچبک های شهری ایتالیایی است و تمام این نکات از شرکت طراح ایتالیایی همراه لیفان در خلق X۵۰ نشات میگیرد. در نمای جلو X۵۰ یکی از جذابترین آپشن هایی که در نگاه نخست جلب توجه میکند ، نوارهای افقی LED روشنایی در روز اطراف سپر خودرو است که در خودروهای زیر ۷۰ میلیون تومان ایران کمتر به چشم میخورد و در زیبایی ظاهری این خودرو تاثیر بسزایی دارد.
X۵۰ در نگاه نخست بیشتر به یک خودرو هاچبک نزدیک است که کمی بیش از این کلاس ارتفاع گرفته است . این خودرو در کلاس کراس اورهای کوچک شهری قرار میگیرد که در سبد محصولات لیفان یک کلاس پایین تر از مدل X۶۰ حضور دارد.
مدل X50، از جدیدترین محصولات لیفان به شمار آمده و در اکتبر سال 2014 میلادی روانه بازار گردید. خودروی مذکور از پلت فرمی همسان با لیفان 530 برخوردار بوده و شاسی آن نیز توسط شرکت بریتانیایی MIRA توسعه و تکوین یافته است.
حداقل ارتفاع این خودرو از سطح زمین در حالت خالی ۲۰۸ میلیمتر است اما زمانی که ظرفیت سرنشینان ، بار و باک این خودرو پر باشد و وزنش از حدود ۱۱۵۰ کیلوگرم به حدود ۱,۶ تن برسد حداقل ارتفاع آن از سطح زمین به ۱۶۶ میلیمتر خواهد رسید که در این حالت مشابه یک خودرو سواری بدون سرنشین و بار است.
چهره و ظاهر لیفان X50 در نگاه اول به روز و گیراست ولی با کمی دقت متوجه میشوید که چهره جلوی آن شبیه محصولات اپل است و چهره عقب آن و مخصوصاً فرم چراغها، ما را به یاد آلفارومئو جولیتا میاندازد.
در طراحی نمای عقب ، اصول یک هاچبک اروپایی کاملا رعایت شده و چراغهای عقب کاملا شما را به یاد آلفارومئو جولیتا خواهد انداخت. بخشی از سپر عقب به رنگ مشکی است که دو چراغ شبرنگ روی آن نصب شده اند و در پایین سپر دیفیوزر نقره ای هر چند به نظر نمیرسد عملکرد فنی خاصی داشته باشد اما به پوشاندن زیربندی خودرو و نمای زیبای عقب خودرو کمک شایانی کرده است .
در جلو ورودی هوای بزرگی قرار دارد که ما را به یاد ورودی هوای S5میاندازد و دو طرف آن چراغهای LED مخصوص روز قرار گرفتهاند.
در نمای جانبی مهمترین نکته ای که باز هم X۵۰ را فراتر از قیمتش جلوه میدهد و آن را جوان پسند میکند طراحی خاص رینگ های آلومینیومی نقره ای و مشکی است که روی تایر های ۱۹۵/۶۰ R۱۵ این خودرو نصب شده است.
روی لیفان X50 رینگهای 15 اینچی کرومی و تایرهای 60/195 قرار گرفته که اگرچه از نظر طراحی زیبا هستند ولی باید اقرار کرد نسبت به ابعاد و اندازه کل خودرو کمی کوچک به نظر میرسند و شاید استفاده از رینگهای 16( و یا حتی 17) اینچی نمای بهتر و اسپرتتری به این خودرو میبخشیدند.
در کل باید گفت که با تمام اقتباسهای انجام شده، چهره X50 در رنج خود، مدرن و بروز است و (به جز رینگهای کوچک) هارمونی خوبی بین تمامی اجزای آن وجود دارد.
داخل خودرو لیفان X50 :
به داخل خودرو میرویم، با یک نگاه کلی به کنسول میتوان فهمید که همه چیز ساده و در عین حال در جای خود قرار گرفته است، ولی اولین چیزی که جلب توجه میکند نوع نشاندهندههای کیلومتر شمار و دور موتور است که متفاوت با خودروهای معمول بازار است و کیلومتر شمار به صورت دیجیتالی در وسط دورشمار موتور قرار دارد.
خودروی X50 بر اساس اصل طراحی پیشرفته MM طراحی شده است.این اصل بر اساس حداقل اشغال فضای خارجی و حداکثر استفاده از فضای داخلی می باشد.با توجه به این اصل فضای داخلی این خودرو بسیار جادار بوده بصورتی که فضای نشستن برای 5 بزرگ سال بسیار مناسب می باشد.X50این فضای مناسب برای سرنشنان را مدیون فاصله زیاد دو محور بوده که برابر با 2550 میلیمتر می باشد.
با ورود به اتاق X۵۰ ، فضایی سنتی ، مدرن و اسپرت یکجا روبرو چشمانتان نقش میبندد.زمینه قرمز نمایشگرهای پشت فرمان که به سه قسمت تقسیم شدهاند بیش از هر بخش دیگری جلب توجه میکند . در بخش میانی نمایشگر دیجیتالی سرعت قرار دارد و نمایشگر دور موتور اطراف آن به صورت آنالوگ است.در نمایشگرهای سمت چپ ، وضعیت دنده و سوخت موجود نمایش داده میشود و در مجموعه سمت راست ،کامپیوتر سفری ( با قابلیت نمایش مصرف سوخت میانگین ، کارکرد ، فاصله باقیمانده تا پمپ بنزین و ... ) در کنار نمایشگر آمپر قرار گرفته است .
غربیلک فرمان X50 ساده و خوش دست است و روی آن دکمههای کنترلی سیستم صوتی قرار دارد و نوار نقرهای آن چهرهاش را بهتر کرده است.وسط کنسول میانی که به صورت V شکل است، از بالا خروجی سیستم تهویه مطبوع، سیستم صوتی و در انتها دکمههای کنترلی سیستم صوتی قرار دارد که بهتر است قبل از شروع حرکت کمی با عملکرد آنها آشنا شوید تا در حین رانندگی حواستان پرت نشود!
موضوع جالب در این قسمت محفظههایی است که در دو طرف کنسول بکار رفته است و بسیار کاربردی به نظر میرسند که میتوان از آنها برای قرار دادن بطری آب یا چتر استفاده کرد.
امکانات و آپشن های لیفان X50 :
از دیگر امکاناتی که روی این خودرو نصب است میتوانیم به سانروف، سنسور دنده عقب، تنظیم برقی آینههای جانبی و سیستم صوتی با 4 بلندگو اشاره کنیم.
در مورد صندلیهای عقب باید گفت فضای کاملا ً کافی در اختیار سرنشینان عقب قرار میدهد و عکاس ما با قد 183 سانتیمتر مشکلی بابت جای پا نداشت.
البته همین صندلیها را نیز میتوان جمع کرد تا فضای بار بیشتری (در مجموع 1136 لیتر) در اختیار باشد و از آن برای حمل بارهای بزرگتر استفاده کرد.
صندلی ها با روکش پارهای نشیمن عریض و مناسبی دارند و تنظیم آنها به صورت دستی انجام میگیرد اما جهت های زیادی را برای تغییر شرایط نشیمن در اختیار شما نمیگذارد.
سیستم صوتی با ۴ بلندگو به ورودی های AUX و USB مجهز شده است و قالب کلی آن قابل جایگزینی با مانیتور های رسمی لیفان است که البته هنوز کرمان موتور برنامهای برای عرضه این نمایشگر را اعلام نکرده است . سیستم تهویه مطبوع عملکرد الکتریکی دارد اما به صورت اتوماتیک عمل نمیکند و باید به صورت دستی تنظیم شود. در سمت راست ترمز دستی ورودیهای AUX و USB قرار گرفته اند و در پایین آن کلید روشن و خاموش شدن سیستم کنترل پایداری ESP است.
یکی از نکات مثبت در کابین X۵۰ که در فاصله محوری ۲,۵ متری این خودرو قرار گرفته است فضای مناسب پا و نشیمن سرنشینان است و در عین حال در جایجای اتاق فضاهای نگهدارندهای تعبیه شده است به گونهای که برای قرار دادن اشیاء اضافی هیچگاه به کمبود فضا در اطرافتان برخورد نخواهید کرد. کنترل ارتفاع چراغهای جلو،تنظیم برقی آینهها و کنترل سیستم مرکزی قفل دربها از طریق کلید های سمت چپ فرمان امکانپذیر است و سیستم صوتی نیز از طریق کلیدهایی که روی فرمان تعبیه شدهاند کنترل میشود. سانروف دو حالته نیز از جمله آپشنهایی است که قطعا روی این کراس اور کوچک مورد توجه مشتریان قرار خواهد گرفت.
این خودرو مجهز به سیستم کی لس(KEY LESS) می باشد .همچنین دارای یک مونیتور تمام لمسی بوده که به سیستم ناوبری مجهز می باشد.سیتسم تهویه مطبوع بصورت تمام اتوماتک بوده که بصورت زیبای طراحی شده است.ادوات تنظیم سیستم صوتی و بلوتوث بر روی فرمان تعبیه شده که براحتی در دسترس راننده می باشد.
ملاقات سایت دنده6 با لیفان x50
ترمز و سیستم های ایمنی ایفان X50 :
بنا به ادعای وبسایت این شرکت، در بیش از 42 درصد از بدنه این خودرو، ورقهای فولادی با استحکام بالا (HIGH-STRENGHTH STEEL PLATE) به کار رفته است. از طرف دیگر، این خودرو از 2 کیسه ایمنی هوا بهطور استاندارد برخوردار است که در مدلهای فول، این تعداد به 6 عدد افزایش مییابد. همچنین طیف وسیعی از سامانههای ایمنی اعم از ABS،EBD،BA،ESP،TCS و.. بر روی آن نصب گردیده که شاید در خودرویی با بهایی مشابه ،کمنظیر باشد. در ضمن، تمامی این سیستمهای ایمنی هم توسط شرکت بوش آلمان طراحی شدهاند.
معمولا وقتی یک خودرو چینی قرار است قیمتی حدود ۵۰ میلیون تومان داشته باشد حداکثر انتظار مشتریان از آن ترمز ABS و سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD است و شاید بتوان امیدوار بود که سیستم ترمز هر ۴ چرخ آن دیسکی باشد .یکی از نکات بسیار خوب این خودرو ترمزهای آن است که در هر چهارچرخ دیسکی است و سیستمهای ABS، EBD و BAS روی آن نصب شده ولی در عمل و با توجه به سبک وزنی آن (1175 کیلوگرم) میتوانند به خوبی خودرو را نگه دارند.
X۵۰ ضمن بهره گیری تمام این آپشنهای ایمنی و راحت کردن خیال مشتریان با استفاده از برند بوش،به تکنولوژی مجهز است که در خودروهای بالای ۷۰ میلیون تومان به چشم میخورد و آن آپشن چیزی نیست جز سیستم کنترل پایداری ESP که از طریق کلیدی در کنار ترمزدستی روشن یا خاموش میشود . این سیستم با اسکن نتایج محاسبات سنسورهای نصب شده در ۴ چرخ،در صورت تشخیص خروج خودرو از محور حرکتی با اعمال ترمز روی چرخ مورد نظر از سر خوردن یا انحراف خودرو جلوگیری میکند.دربهای خودرو پس از رسیدن به سرعت ۲۰ کیلومتر در ساعت به صورت اتوماتیک قفل میشوند و ۲ کیسه هوا برای سرنشینان جلو مکمل مهمترین آپشنهای ایمنی این خودرو هستند. برای ایمنی یک خودرو همه چیز در آپشن ها و تکنولوژی خلاصه نمیشود بلکه ساختار بدنه نیز میتواند تاثیر زیادی داشته باشد,۴۲ درصد از ساختار بدنه لیفان X۵۰ با فولاد پراستحکام ساخته شده است و تنظیم و طراحی شاسی با همکاری کمپانی مطرح میرا انگلستان صورت گرفته است. این خودرو از نسخه ۹ سیستم ABS ، EBD و ترمز کمکی BAS بوش بهره میبرد و سیستم ESP و کنترل کشش آن نیز توسط بوش طراحی شده است.
تست ترمز لیفان x۵۰ - تست صد به صفر
بخشی از آپشن های ایمنی در خدمت امنیت سرنشینان هستند و بخشی دیگر در خدمت امنیت خودرو .X۵۰ در حالت استاندارد حدود ۲۰ سانتیمتر بالاتر از زمین میایستد که حدود ۴ سانتیمتر بیشتر از یک خودروسواری معمولی است و همین امر موجب میشود این خودرو امکان تردد در جاده های خاکی بدون وارد آمدن خسارت به زیربندی را نیز داشته باشد اما رسما به دنبال آفرود نیست و همین که عنوان کراساور را یدک میکشد برای توجیه این ارتفاع کافی است.
خودروی لیفان X50 دارای شش کیسه هوا برای سرنشینان می باشد که شامل دو کیسه هوا برای سرنشان جلو و کیسه های هوا پردهای می باشد.
همچنین جهت ایمنی سرنشنان خودرو مجهز به باز کردن قفل ها بصورت اتوماتیک در هنگام تصادفات می باشد.
پیشرانه و موتور لیفان X50 :
این خودرو مجهز به پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه DOHC است که دقیقا ً 1498 سیسی حجم دارد و میتواند حداکثر 133 نیوتنمتر گشتاور در 3500 تا 4500 و 102 اسببخار در 6000 دور در دقیقه تولید کند.
بیتعارف باید گفت که این موتور چندان قوی نیست و نمیتواند رضایت خاطر بیشتر هموطنانمان را فراهم کند، اما درعینحال، این نکته را هم نباید از یاد برد که این خودرو از کشوری میآید که در آن مصرف سوخت و هزینههای مربوطه، اولویت اصلی مشتریان جهت خرید یک خودروی نوست و ساکنان آن سرزمین برخلاف برخی از هموطنان، موتورهای کمحجم و کممصرف را بیشتر میپسندند. به همین سبب هم است که اکثر خودروهای ارائه شده در بازار چین از پیشرانههای کمحجمی برخوردارند.
لیفان از جمله خودروسازان چینی است که به سازی پیشرانه ها بر پایه نمونه های موفق در محصولات جدید را همواره در دستور کار قرار میدهد . از آنجایی که کراس اوور کوچک X۵۰ وزنی حدود ۱۱۵۰ کیلوگرم و در حد و اندازه های یک پژو ۴۰۵ دارد ، پیشرانه ۱,۵ لیتری با کد LF برای آن انتخاب شده که در نسخه جدیدش به تکنولوژی هوشمند زمانبندی متغیر سوپاپ (iVVT) مجهز شده است.
گیربکس CVT لیفان X50 :
از آنجایی که X۵۰ کراس اوور شهری به حساب می آید و راندمان بهینه در صدر خصوصیاتش قرار دارد انتقال نیرو به محور جلو انجام میشود و نخستین X۵۰ مورد آزمایش ما در ایران برای انجام این وظیفه به گیربکس اتوماتیک CVT (گیربکس ضریب متغیر پیوسته) مجهز بود اما این آخرین انتخاب کرمان موتور برای X۵۰ در ایران نیست چرا که قرار است این کراس اور با گیربکس ۵ سرعته دستی و قیمتی کمتر از نمونه مجهز به گیربکس اتوماتیک CVT نیز به بازار کشور عرضه شود.
شروع حرکت X50 کمی کند ولی قابل قبول است که قسمتی از این موضوع بخاطر استفاده از گیربکس CVT است. اما با شروع حرکت و در شتابهای ثانویه، اوضاع بهتر میشود و خودرو بسیار چابکتر خواهد شد.
گیربکس CVT به دلیل بهره گیری از تعداد زیاد چرخدنده،حالت توقف و ضربه تعویض دنده ها را به سرنشینان القا نمیکند و در هنگام تعویض دنده افت توان احساس نمیشود اما در عین حال بسیاری از کارشناسان معتقدند این گیربکس بیش از آنکه به رانندگی اسپرت کمک کند در راستای رانندگی یکنواخت و بدون وقفه در تعویض دنده ها و همچنین کاهش مصرف سوخت موثر است . گیربکس CVT این خودرو امکان تعویض به صورت دستی را برای راننده محیا نمیکند اما حالت S (اسپرت) برای افزایش شتاب و استارت حرکت برای آن تعریف شده که در مقابل موجب افزایش مصرف سوخت خودرو نیز میشود . مصرف سوخت X۵۰ بنا به اعلام شرکت لیفان با گیربکس CVT ۶,۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است و با استفاده از گیربکس دستی این رقم به حدود ۶.۳ لیتر میرسد. با توجه به تجهیز کامپیوتر سفری این خودرو به سامانه اعلام مصرف میانگین سوخت در طول آزمایش پرفشار ما ، مصرف سوخت این خودرو رقمی حدود ۸.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر را نشان میداد.
تعلیق و هندلینگ لیفان X50 :
سیستم تعلیق X۵۰ در جلو از نوع مستقل مک فرسون است و در عقب نیز از سیستم تعلیق مستقل Semi-Trailing Arm بهره میبرد که در مقایسه با دیگر سیستم تعلیق ها انعطافپذیری قابل قبولی دارد و فضای کمتری را اشغال میکند وبیشتر در خودروهای کراس اور مورد استفاده قرار میگیرد.یکی از مهمترین مشخصات فنی X۵۰ که به قول ایرانی ها هندلینگ دقیق و مناسبی را فراهم میکند سیستم فرمان EPS برقی است که بهره گیری از آن در این خودرو کوچکجثه رانندگی در فضاهای محدود را بسیار سهل میکند و همچنین حداقل شعاع گردش ۹,۶ متری ، در طول آزمایش مانور در خیابان ها و کوچه های نسبتا کم عرض را ساده می ساخت.
تست لرزش لیفان x۵۰ در جاده ی خاکی
جمع بندی و نتیجه گیری درباره لیفان X50 :
X۵۰ در مجموع برای یک رانندگی شهری هر آنچه نیاز دارید را در اختیارتان میگذارد و با استفاده از گیربکس اتوماتیک CVT در کنار قیمت اقتصادی ، شرایط ایده آل برای استفاده از تکنولوژی های مدرن با قیمتی مناسب را فراهم میکند. قیمت آن در حدود یک هاچبک هموطنش است اما در عین حال قرارگیری اش در کلاس کراس اورها میتواند در عبور از مسیرهای شنی و خاکی خیال شما را راحت کند که مانند هاچ بک های معمولی زیربندی و جلوبندی خودروتان مستعد آسیب دیدن نیست. لیفان تا حدی به این خودرو اعتماد دارد که آن را برای شرکت در مسابقات رالی نیز تجهیز کرده است. سیستم کنترل پایداری ESP،چراغ های روشنایی در روز LED ، سانروف ، طراحی زیبا و قیمت مناسب مواردی هستند که X۵۰ را در بازار آینده خودرو ایران متمایز میکنند و تنها فاکتوری که لیفان و کرمان موتور باید روی آن تمرکز داشته باشند کیفیت است که تنها در آزمایش و بررسی درازمدت قابل بررسی است .
با توجه مطالب فوق و با نگاهی به بهای این خودرو، که حولوحوش 50 میلیون تومان است، میتوان آن را گزینه مناسبی برای بیشتر اقشار جامعه و بهخصوص خانوادههای کوچک برشمرد، این خودرو کمابیش همان ویژگیها و مختصاتی را داراست که یک فرد عیالوار به دنبال آن است، چون علاوه بر زیبایی، از فرمان و فنربندی بسیار نرمی هم برخوردار بوده و به اندازه کافی نیز جادار میباشد. اما در مقابل، این خودرو گزینه نه چندان مناسبی برای عاشقان سرعت و شتاب است، چون فلسفه ساخت آن چیزی دیگری بوده و برای این مقصود زیاد مناسب نیست. این مینی کراساوور برای آمدوشد روانتر در شهرها و مکانهایی مناسب است که از جادهها و مسیرهای مواصلاتی نسبتاً ناهمواری برخوردارند و احیاناً در آن مسیرها خودروهای سدان و یا هاچ بکها چندان جوابگو نیستند. از همین روست که ارتفاع این خودرو نسبت به سواریها چند سانتیمتری بالاتر آمده است و البته این لزوماً به معنای مالکیت خودرویی با قابلیتهای آفرودی هم نیست.
تست و بررسی لیفان X50 در روسیه
مشخصات فنی کامل و امکانات لیفان X60 :
2015 Lifan X50 SUV | 1.5L MT Deluxe | 1.5L MT Premium | 1.5L MT Flagship | 1.5L CVT Deluxe | 1.5L CVT Premium | 1.5L CVT Flagship |
MSRP (Chinese Yuan) | 59,800 | 66,800 | 72,800 | 69,800 | 76,800 | 82,800 |
Data of Market Launch |
October 31, 2014
|
|||||
Powertrain |
|
|||||
Engine |
Lifan LF479Q2-B petrol 1.5L (1498cc) L4 16V DOHC
|
|||||
Engine Peak Power (kW/rpm) |
102/6000
|
|||||
Engine Max. Torque (Nm/rpm) |
133/3500-4500
|
|||||
Transmission |
5MT
|
CVT
|
||||
Suspension Front |
MacPherson struts, independent
|
|||||
Suspension Rear |
Trailing arm, non-independent
|
|||||
Drivetrain |
Front engine, front-wheel drive
|
|||||
Brakes (front/rear) |
Vented disc/disc
|
|||||
Top Speed (km/h) |
|
160
|
||||
Steering |
EPS
|
|||||
Fuel & Emissions |
|
|||||
Overall Fuel Economy (L/100km) |
6.3
|
6.5
|
||||
Tank Capacity (L) |
42
|
|||||
Emission Standard |
|
|||||
Dimensions |
|
|||||
Length (mm) |
4100
|
|||||
Width (mm) |
1722
|
|||||
Height (mm) |
1540
|
|||||
Wheelbase (mm) |
2550
|
|||||
Ground Clearance (mm) |
166
|
|||||
Curb Weight (kg) |
|
1175
|
||||
Seating Capacity |
5
|
|||||
Number of Doors |
5
|
|||||
1.5L MT Deluxe | 1.5L MT Premium | 1.5L MT Flagship | 1.5L CVT Deluxe | 1.5L CVT Premium | 1.5L CVT Flagship | |
Exterior | ||||||
Tires |
195/60 R15
|
|||||
Alloy Wheels | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Power Exterior Mirrors | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Daytime Running Lights | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Rear Window Wiper and Defroster | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Power Sunroof | ندارد | استاندارد | استاندارد | ندارد | استاندارد | استاندارد |
Interior | ||||||
Keyless Start | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Power Windows | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Power Door Locks | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Steering Wheel Multi Controls | ندارد | استاندارد | استاندارد | ندارد | استاندارد | استاندارد |
Leather/PV Seats | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Trip Computer Display | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Number of Speakers | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
Radio, AUX-in, USB, CD Player | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
GPS, Color Display | ندارد | استاندارد | استاندارد | ندارد | استاندارد | استاندارد |
Air Conditioner | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Safety | ||||||
Dual Front Airbags | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Dual Front Side Airbags | ندارد | ندارد | استاندارد | ندارد | ندارد | استاندارد |
Side Curtain Airbags | ندارد | ندارد | استاندارد | ندارد | ندارد | استاندارد |
ABS, EBD, BA | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
TPMS, TCS, ESP | ندارد | ندارد | استاندارد | ندارد | ندارد | استاندارد |
Remote Key | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Electronic Anti-Theft System | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد | استاندارد |
Rearview Camera | ندارد | استاندارد | استاندارد | ندارد | استاندارد | استاندارد |
Parking Radar | ندارد | استاندارد | استاندارد | ندارد | استاندارد | استاندارد |
منابع:
- پدال
- دنده 6
- نمایندگی 1732 یعقوبیان کرمان خودرو
- خودروبانک
دیدگاهها
بله چرا نباشه شما چند هزارتا باهاش برو.
برا ماکه اینجوری نیست . وتالان خوب جواب داده
دو دفعه دینامش خراب شد که دفعه اول که گارانتی تعویض رایگان داشت دینام اشغال انداختن روش که دوماه نکشید خراب شد و چند بار بخاطر مشکل کولرش هم گذرم به نمایندگی افتاده
دیگه یک پای ثابت مشتری تعمیرات هستم
الان که ۴۵تا کار کرده بیش از ده بار بخاطر خرابی قطعات گذرم به نمایندگی افتاده و ضمنا مصرف سوختش هم خیلی خیلی زیاده و من به دوستانی که میخواهید لیفان ایکس پنجاه خرید کنند هشدار میدهم که این ریسک بزرگی را قبول می کنند که کلا به دردسرش نمی ارزه و وقت و انرژی و سرمایه تان بر باد میره
نوروزی.
سلام.منم ۴۰۵ مدل۸۸ دارم فقط یه بار واشر سرسیلندرسوزنده وسلام .دیگه تعمیرگاه نرفتم تاحالا.بااینکه چندسال سوارشدم بروزفروش میره بیشتراز قیمت خریدش می خواستم بفروشم ایکس۵۰بخرم پشیمان شدم .باتشکراز راهنمایی های همه.
ماشين از ترمز و موتور بسيار ضعيف است من باش تصادف كردم بعلت عوض نكردن بوستر ترمز با تفاوت سرعت 40 تا ماشين داغون شده هم نمايندگي هم فروش اقساطي بيمه بدنه نكردن سرم كلاه گذاشتن ماشين در حادثه خودشو نشان ميده توي نظرها هم همينه سنسور ترمز عمل نميكنه
خدا باعث و باني بگم چكار كنه من تصادف كردم ماشين مقابل تيگو 5 بود داغون شد از حيض انتفاع خارج شد اسقاطي اعلام شد )
من سال ۹۴از نمایندگی حاج ملک،بندرعباس یه اتوماتش رو گرفتم که راجع به دردسر ها و مشکلاتی که برام پیش اومد،چندین بار نوشتم ولی الان به این نتیجه رسیدم که شرکت کرمان موتور پول خیلی خوبی به نویسنده این مقاله داده که با پا گذاشتن به وجدانش برای فریب مردم به ترغیب خرید این مزخرف چینی پول ناحق به جیب صاحبان قدرت سرازیر کنن
خیلی خییلی خیلی بهتر از ماشین های داخلیه
همه استاندارد هارو رعایت بخصوص اینمی که حرف نداره
دوستانی هم که میگن شتابش کمه ، بنظر من خوبه ، البته یه حسنی هم داره شتاب پایین= مصرف سوخت پایین = صرفه جویی در هزینه
من حدودا یکسالی هست ک دارنش اتوماتم هست فقط و فقط شتاب اولیه اش ضعیفه و اینکه آپشنهایی مثل :کسیه هوا ۴تاشو برداشتن الان دوتا داره مانیتور ،سینی زیر موتور ،گرمن کن فرمون ،گرمکن و سرد کن صندلیهای جلو ،ماساژور صندلی راننده ،حالتهای حرکت صندلیهای جلو همیه اینهارو برداشتن فقط روشون نشده ک سانروفش رو بردارن ک سقفش سوراخ میموند وگرنه برمیداشتن.
در کل از همه نظر موتوری و استقامت بدنه زیباییش عالیه.
من از کارمند یا فامیل کرمان موتور نیستم.
من یک آتش نشان مشهدی هستم ک لیزینگ خریدم
ماشین از صفر تحویل گرفتم دارم به جز سرویس های روغن و فیلتر هیچ خرج اضافی نداشته برام
ماشین رو ۱۰ رو تحویل گرفته بودم همه میگفتن بزار آب بندی بشه ماشین دوماه رعایت کن و از این حرفا...
ولی من باهاش رفتم مسافرت اومدم بدون هیچ مشکلی
موتور و گیربکس آروم و بی سر صدا داره که اصلا آزار دهنده نیست
هنوز هم لنت هاش عوض نکردم ۷۰ درصد باز داره
فقط تنها ضعفش تو این بازار تامین قطعات هست که مشکل همه خودرو های وارداتی هست
خیلی ماشین خوبی از طرف شرکت کرمان موتور بود انشالله مشکل تامین قطعاتش حل بشه.